Etusivu

Tuotteet

Linkit

Asiakkaitani /
referenssejäni

Lisätietopyyntö

  Paikallisina toimivat järjestelmät

Turun alueella suoritan myös järjestelmieni paikallisia asennuksia, eli internetissä olevat järjestelmäni ovat saatavissa myös esimerkiksi toimistoon tai asuntoon asennuspalveluna.

Järjestelmiäni voi käyttää selainohjelmilla myös kokonaan ilman varsinaista Internetyhteyttä ja JäsenNet ja LaskuNet -järjestelmien käyttö vaatiikin siis varsinaisen tietokoneen, siinä olevan Microsoft Windows 98, ME tai XP käyttöjärjestelmien lisäksi ainoastaan siis tulostimen, millä laskukaavakkeet ja muut halutut tulosteet tulostetaan.

Järjestelmät voidaan asentaa myös esimerkiksi toimiston Intranet-ympäristössä käytettäväksi. Tällöin järjestelmiä pystytääm käyttämään myös lähiverkossa olevasta muusta tietokoneesta käsin, kunhan sekin tietokone on päällä, mihin järjestelmä on asennettu.

Järjestelmieni paikallisasennusteni hinnat on kerrottu seuraavassa:

 • JäsenNet-järjestelmä asennetaan 'avaimet käteen' palveluna, pitäen sisällään kaikki internetissä toimivat osat, eli jäsenmaksulaskutuksen, tehtyjen laskujen luetteloinnin maksujen seuraamiseksi, tapahtumalippujen tulostuksen ja osoitetarratulostuksen.
  Asennuspalvelun hinta on riippuvainen matkakulujeni määrästä, asennuspaikkaan pääsemiseksi.
  Itse järjestelmä asennuspalveluineen maksaa 110€.
  !HUOMAA! 7.10.2006 alkavan ja 7.11.2006 päättyvän mainoskamppanjan aikana on JäsenNet-asennuspalvelun hinta 60€.
 • LaskuNet-järjestelmä asennetaan 'avaimet käteen' palveluna, sisältäen samat ominaisuudet kuin verkossakin toimiva järjestelmäni, eli laskujen tulostuksen, osoitetarrojen tulostuksen, hankintojen kirjaamistoiminnon ja mahdollisen ALV:n erottavan, laskutetuista töistä ja tehdyistä hankinnoista koostuvan kirjanpitoaputoiminnan, mistä ilmenee myös ALV-saamisten ja ALV-tulojen määrä.
  Asennuspalvelun hinta on riippuvainen matkakulujeni määrästä, asennuspaikkaan pääsemiseksi.
  Itse järjestelmä asennuspalveluineen maksaa 150€.
  !HUOMAA! 7.10.2006 alkavan ja 7.11.2006 päättyvän mainoskamppanjan aikana on LaskuNet-asennuspalvelun hinta 100€.
 • Paikallisesti asennetuissa järjestelmissä on se etu internetissä toimiviin järjestelmiin nähden, että sen toimivuus ei ole riippuvainen mahdollisesti internetyhteyksissä tapahtuvista katkoksista.
  Sen sijaan järjestelmä, kuten koko käytettävä tietokonekin on haavoittuvainen esimerkiksi viruksista ja muista haittaohjelmista tai tietokoneen käytössä mahdollisesti virheellisesti tehtävistä toiminnoista, joiden mahdollisesti aiheuttamista vaurioista yhteisöllenne, ei yritykseni tietystikään ole vastuussa.
  Järjestelmät pitävät kuitenkin sisällään ohjeet tietokannan tietojen helposta varmuuskopioinnista, joista tehty palautus on erittäin nopeaa ja varmatoimista.

  Yritykseni voi lisäksi myös muokata jo valmiita järjestelmiämme juuri omaa käyttöänne paremmin sopivaksi ja tehdä kokonaan uusia järjestelmiä juuri omiin tarpeisiinne, sisältäen suunnittelun, toteutuksen ja asennuksen. Mainittujen tehtävien hinta on riippuvainen tehtävän vaativuudesta ja siten sen viemästä ajasta.

Kanslerintie 6C71,20200 TURKU Y-tunnus:2045381-6 GSM:050 567 8266 marko.honkonen@honkonet.fi