Etusivu

Tuotteet

Linkit

Asiakkaitani /
referenssejäni

Lisätietopyyntö

  Internetissä toimiva JäsenNet
Internetissä toimivan jäsenrekisteri / jäsenmaksulaskutus / tapahtumalipputulostusjärjestelmä on suunniteltu tietoturvan osalta mahdollisimman turvalliseksi.

Siksi normaalin salasanasuojauksen lisäksi järjestelmä on toteutettu toimivaksi ainoastaan sillä verkko-osoitteella, millä järjestelmä alun alkaen otetaan käyttöön. Tällöin vaikka salasanat sattuisivatkin joskus ulkopuolisen käyttöön, ei ulkopuolinen pääse edes lukemaan yhteisön jäsenten henkilötietoja, tai myöskään muuttamaan niitä ja näin hankaloittaa yhteisön toimintaa.
Jos tulevaisuudessa kuitenkin tilanne jostain syystä vaatisi käytetyn laitteen, ja siis myös alkuperäisesti käytetyn verkko-osoitteen vaihtamista, onnistuu tämä helpohkosti antamalla yritykselleni uuden verkko-osoitteen tiedot puhelimitse, jolloin pystyn varmistumaan yhteisön toimihenkilön oikeudellisuudesta.

Tämän lisäksi jäsenrekisterin käyttö vaatii sitä käyttävältä selaimelta lisäksi myös pienitasoisen JavaScript-kielen ja ikkunoiden (frames) käytön osaamista.
Järjestelmä onkin testattu toimivaksi uudehkoilla Netscape Navigator, Microsoft Internet Explorer ja Mozilla FireFox -selaimilla.

Internetissä käytettävän JäsenNet-järjestelmän käyttömaksu on kuukausikohtainen, eli toisin sanoen ohjelman käytöstä maksetaan kuukausittainen käyttömaksu, mikä on eri käyttäen eri laajuisia versioita järjestelmästä.
Seuraavaksi kuvataan järjestelmän erilaajuiset versiot ja niiden eri käyttömaksut:

  • perusversio, jäsenmaksulaskutus; pelkkä perusversio mahdollistaa yhteisön omien tietojen ylläpidon, jäsenrekisterin ylläpidon ja sen mukaisen jäsenmaksulaskutuksen toteuttamisen ja luotujen jäsenmaksulaskujen listaan keräämisen. Kuukausihinta järjestelmälle on 10€. (Suurin sallittu jäsenmäärä versiolle on 300 jäsentä/yhteisö.)
  • osoitetarraversio, jäsenmaksulaskutus+osoitetarra; kyseinen versio mahdollistaa jäsenmaksulaskujen lisäksi järjestelmän avulla tulostaa myös osoitetarrat, mitkä liimataan kullekin jäsenelle lähtevään kirjekuoreen. Kuukausihinta järjestelmälle on 11€. (Suurin sallittu jäsenmäärä veriolle on 300 jäsentä/yhteisö.)
  • lippuversio, jäsenmaksulaskutus+tapahtumalippu; kyseinen versio mahdollistaa lisäksi myös ns. tapahtumalipputaulun käytön. Kyseisellä tavalla pystytään syöttämään erilaisten yhteisöjen tapahtumien tiedot järjestelmään (jos esimerkiksi omakotiyhdistys järjestää makasiinitanssit) ja tulostaan järjestelmää käyttäen yksilöidyt tapahtumaliput, edelleen jäsenille toimitettavaksi. Kuukausihinta järjestelmälle on 11€. (Suurin sallittu jäsenmäärä versiolle on 300 jäsentä/yhteisö.)
  • lippuosoitetarraversio, jäsenmaksulaskutus+osoitetarra+tapahtumalippu; kyseinen versio mahdollistaa kahden edellä mainitun järjestelmän yhteiskäytön. Järjestelmällä pystytään siis tulostamaan jäsenmaksulaskut, osoitetarrat laskuihin ja jäsenten liput tapahtumiin. Kuukausihinta järjestelmälle on 13€. (Suurin sallittu jäsenmäärä versiolle on 300 jäsentä/yhteisö.)
  • täysiversio, jäsenmaksulaskutus+osoitetarra+tapahtumalippu (SUUREMPI JÄSENMÄÄRÄ); kyseinen järjestelmä on kuin edellinen versio, mutta kokonaan yhteisön käyttöön vuokrattavan, oman tietokannan ansiosta, yhteisön jäsenmäärä voi olla ainakin 3 kertaa edellisten suuruinen. Kuukausihinta järjestelmälle on 16€.

Seuraavaa linkkiä painamalla:
1. Testataan onko käyttämänne selainohjelma riittävä järjestelmän käyttöön, JavaScriptin ja ikkunoiden (frames) käytön osalta ja
2. saadaanko laitteistonne tunnistettua järjestelmän käyttöönottoa varten.

Testaa selaimeni ja internetjärjestelmäni

Kanslerintie 6C71,20200 TURKU Y-tunnus:2045381-6 GSM:050 567 8266 marko.honkonen@honkonet.fi