Etusivu

Tuotteet

Linkit

Asiakkaitani /
referenssejäni

Lisätietopyyntö

  Internetissä toimiva LaskuNet
Internetissä toimivan laskutus / kirjanpitojärjestelmä on suunniteltu tietoturvan osalta mahdollisimman turvalliseksi.

Siksi normaalin salasanasuojauksen lisäksi järjestelmä on toteutettu toimivaksi ainoastaan sillä verkko-osoitteella, millä järjestelmä alun alkaen otetaan käyttöön. Tällöin vaikka salasanat sattuisivatkin joskus ulkopuolisen käyttöön, ei ulkopuolinen pääse edes lukemaan yrityksenne asiakkaiden asiakastietoja, tai myöskään muuttamaan niitä tai laskutusta ja näin hankaloittaa yrityksen toimintaa.
Jos tulevaisuudessa kuitenkin tilanne jostain syystä vaatisi käytetyn laitteen, ja siis myös alkuperäisesti käytetyn verkko-osoitteen vaihtamista, onnistuu tämä helpohkosti antamalla yritykselleni uuden verkko-osoitteen tiedot puhelimitse, jolloin pystyn varmistumaan yrityksenne toimihenkilön oikeudellisuudesta.

Tämän lisäksi laskutusohjelman käyttö vaatii sitä käyttävältä selaimelta lisäksi myös pienitasoisen JavaScript-kielen ja ikkunoiden (frames) käytön osaamista.
Järjestelmä onkin testattu toimivaksi uudehkoilla Netscape Navigator, Microsoft Internet Explorer ja Mozilla FireFox -selaimilla.

Internetissä käytettävän LaskuNet-järjestelmän käyttömaksu on kuukausikohtainen, eli toisin sanoen ohjelman käytöstä maksetaan kuukausittainen käyttömaksu.

  • LaskuNet:n kuukausittainen käyttömaksu on 20€.
    Käyttömaksuun sisältyy oman, yksityisen tietokannan käyttö, mikä parantaa järjestelmän käyttövarmuutta ja varmistaa tietokannan halutun aikaisen käytön
    (1 tietokanta on käytössä pelkästään yhdellä asiakkaalla kerrallaan).

Seuraavaa linkkiä painamalla:
1. Testataan onko käyttämänne selainohjelma riittävä järjestelmän käyttöön, JavaScriptin ja ikkunoiden (frames) käytön osalta ja
2. saadaanko laitteistonne tunnistettua järjestelmän käyttöönottoa varten.

Testaa selaimeni ja internetjärjestelmäni

Kanslerintie 6C71,20200 TURKU Y-tunnus:2045381-6 GSM:050 567 8266 marko.honkonen@honkonet.fi